Werkwijze

Uw grote camper of bijzonder voertuig verkopen op no cure – no pay basis

Alle media en middelen

Staat uw grote camper te koop bij World Next Door campermakelaar, dan komen potentiële belangstellenden uw camper op vele manieren tegen.

Wij verzorgen fraaie presentaties met veel informatie en goede foto’s op tientallen websites.
World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper of bijzonder voertuig gericht is. Afhankelijk van uw  camper plaatsen wij deze op de grootste kampeerauto website’s van Europa; www.mobile.de en Ebay.de

World Next Door maakt een 3-dimensionale, interactieve, virtuele bezichtiging van uw grote camper

Wij maken een digitaal 3D model van uw camper waardoor geïnteresseerden uw camper online bezichtigen alsof zij er daadwerkelijk in zijn. Deze moderne aanpak maakt dat wij uw grote camper veel beter kunnen tonen en verkopen. De inmiddels bereikte resultaten spreken voor zich.
In tegenstelling tot foto’s kan een 3-dimensionale presentatie niet worden bewerkt en geeft een 100% zuivere weergave van de werkelijkheid.

Transparantie ten Top!

De verkoopprijs

Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper of bijzonder voertuig bepalen is dit inclusief de courtage, reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Wij bieden u een zeer professioneel verkooptraject met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk van A tot Z uit handen.

Een camper kopen? Hoe wij u kunnen helpen:

  • We helpen u meteen na uw eerste aanvraag bij ons.
  • Alle vragen die u heeft proberen wij te beantwoorden.
  • We doen ons best om u vooraf gaande aan de bezichtiging objectief  te informeren.
  • Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod, als het geen vaste prijs betreft.
  • Wij nemen geen voertuigen in als betaling (ruilen niet in).

Onderhandeling

Wij zullen onze positie als bemiddelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen koper en verkoper tot een succesvolle einde te brengen, ook als er gaandeweg het traject onverwachte problemen ontstaan.

Papierwerk

Al het benodigde papierwerk voor een eigendom overdracht wordt door ons nagelopen.
Voor u als koper is het belangrijk dat de camper vrij van schulden en beslagen is en dat de verkoper ook echt de eigenaar is.

Proefrit en keuring

Wij raden u aan een proefrit te maken en een aankoopkeuring te laten uitvoeren. De koper betaalt voor de keuring. Wij verzorgen de afspraak voor de keuring. U kunt bij deze keuring aanwezig zijn. Een enkele keer wordt er een groot gebrek geconstateerd aan een camper. Uiteraard kunt u als koper dan zonder verplichtingen onder de koop uit. Bij kleinere gebreken helpen we koper en verkoper met het vinden van de juiste oplossing, meestal een verrekening van de kosten.

Beschermen van uw betalingen

Pas na overdracht van de camper aan de koper en na het tekenen van de akte van overdracht,  wordt de koopsom naar de verkoper overgemaakt. In het geval van privé transacties is dit een mogelijk risicovol moment, maar bij ons niet.

Welke taak verrichten wij als makelaar:

Wij zorgen dat de koper een duidelijk beeld krijgt van de camper aan de hand van de ons bekende gegevens en de door verkoper verstrekte gegevens. Wij brengen een prijsafspraak tot stand, onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren. Bij de overdracht aan de koper worden de aankoopovereenkomst en afrekeningen besproken en ondertekend.
Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of indien afwezig per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt direct, in zijn/haar aanwezigheid, overgeboekt naar het opgegeven bankrekeningnummer.
In geval de verkoper in het buitenland verblijft of door omstandigheden niet bij de overdracht aanwezig kan zijn houden wij hem/haar per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen.