WIJ  VRAGEN  ALTIJD GOEDE  CAMPERS  VOOR   VERKOOPBEMIDDELING

Gratis taxatie - Gratis stalling - Gratis adverteren - No cure No pay

BEL 0320-263644 OF 0653-445705 VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

U bent van harte welkom, maak wel van tevoren een afspraak want het verkoopterrein is niet vrij toegankelijk.

Wij houden er dan rekening mee dat u komt, hebben de tijd voor u en zorgen voor de verse koffie, thee of iets anders.

UW CAMPER VERKOPEN OP NO CURE – NO PAY BASIS.

 

Alle media en middelen.
Staat uw camper te koop bij World Next Door campermakelaar, dan komen potentiële belangstellenden uw camper op vele manieren tegen. Wij verzorgen fraaie advertenties met veel informatie en goede foto’s op tientallen websites. World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper gericht is. Afhankelijk van uw  camper plaatsen wij deze op de grootste kampeerauto website’s van Europa; www.mobile.de en Ebay.de

World Next Door maakt een 3-dimensionale, interactieve, virtuele bezichtiging van uw camper.
Wij maken een digitaal 3D model van uw camper waardoor geïnteresseerden uw camper online bezichtigen alsof
zij er daadwerkelijk in zijn. Deze moderne aanpak maakt dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen.
De inmiddels bereikte resultaten spreken voor zich.  In tegenstelling tot een 3-dimensionale presentatie kunnen foto’s worden bewerkt en geven dan ook nooit een 100% zuivere weergave van de werkelijkheid. Bij het bekijken van een scan is het zo dat “wat u in detail ziet ook werkelijk krijgt”.  Transparantie ten Top!

De verkoopprijs ( inclusief onze marge) bepalen wij met u.
Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage, reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Wij bieden u een zeer professioneel verkooptraject met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk van A tot Z uit handen.  Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.


EEN CAMPER KOPEN? HOE WIJ U KUNNEN HELPEN:   

De eerste aanvraag.
We helpen u meteen na uw eerste aanvraag bij ons. Alle vragen die u heeft proberen wij te beantwoorden.
We doen ons best u objectief vooraf te informeren, om teleurstellingen bij een bezichtiging te voorkomen.

Organiseren van een financiering en verzekering.
Wellicht wilt u een gedeelte van de aankoop financieren om meer armslag te hebben bij de onderhandelingen. Uiteraard wilt u uw nieuwe bezit goed verzekerd hebben. Wij hebben goede contacten met de meest gerenommeerde bedrijven op dit gebied en hebben de kennis in huis u hierin te ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Een bod doen op een camper.
Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod om de kans voor u zo groot mogelijk te maken dat u de camper voor een eerlijke en goede prijs kunt kopen. Als een bod wordt geaccepteerd, stellen wij de verkoopovereenkomst op waarin de condities en afspraken worden vermeld.

Onderhandeling.
Wij zullen onze positie als bemiddelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen koper en verkoper tot een succesvolle einde te brengen, ook als er gaandeweg het traject onverwachte problemen ontstaan.

Papierwerk.
Al het benodigde papierwerk voor een eigendom overdracht wordt door ons nagelopen. Voor u als koper is het belangrijk dat de camper vrij van schulden en beslagen is en dat de verkoper ook echt de eigenaar is.

Proefrit en keuring.
Wij raden u altijd aan een proefrit te maken en een aankoopkeuring te laten uitvoeren. De koper betaalt voor de keuring. Wij regelen de afspraak voor de keuring. U kunt bij deze keuring aanwezig zijn en wij bemiddelen indien er problemen geconstateerd worden. Een enkele keer wordt er een groot gebrek geconstateerd aan een camper. Uiteraard kunt u als verkoper dan zonder verplichtingen onder de koop uit. Bij kleinere gebreken helpen we koper en verkoper met het vinden van de juiste oplossing, meestal een verrekening van de kosten.

Beschermen van uw betalingen.
Pas na overdracht van de camper aan de koper en na het tekenen van de akte van overdracht,  wordt de koopsom naar de verkoper overgemaakt.
In het geval van privé transacties is dit een mogelijk risicovol moment, maar bij ons niet.

WELKE TAAK VERRICHTEN WIJ ALS MAKELAAR:

Wij zorgen dat de koper een duidelijk beeld krijgt van de camper aan de hand van de ons bekende gegevens
en de door verkoper verstrekte gegevens. Wij brengen een prijsafspraak tot stand, onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren.
Bij de overdracht aan de koper krijgen wij van de verkoper de kentekenpapieren en reservesleutels.
De aankoopovereenkomst en afrekeningen worden besproken en ondertekend. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of indien afwezig per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt direct, in zijn/haar aanwezigheid, overgeboekt naar het opgegeven bankrekeningnummer. In geval de verkoper in het buitenland verblijft of door omstandigheden niet bij de overdracht aanwezig kan zijn houden wij hem/haar per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen.
World Next Door neemt u daarbij alle rompslomp en zorg uit handen. Wij regelen alles wat nodig is!