Camper verkopen – professionele en deskundige camper verkoop taxatie

U heeft een goed onderhouden camper in uw bezit, maar zou hem graag verkopen. Welk bedrag vraagt u er dan voor? Wij van World Next Door campermakelaar zijn ervaren in het uitvoeren van een professionele taxatie van uw camper. Zo weet u altijd zeker dat u een correcte vraagprijs heeft.

Camper te koop!

Wat is de waarde van uw camper? Zijn er zaken die de waarde vermeerderen wanneer u ze anders aanpakt of hersteld? Op al deze vragen krijgt u antwoord bij een camper taxatie door World Next Door. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een gedegen camper taxatie uit te voeren.

Onze werkwijze

Een camper taxatie vereist deskundigheid. Bij World Next Door bezitten we die deskundigheid. Door 21 jaar ervaring en kennis over campers, kunnen wij u bij benadering vertellen hoeveel u voor uw huidige camper kunt krijgen. Hiervoor hanteren we een aantal uitgangspunten. Is de camper technisch in orde? Hoe zien de buiten- en binnenkant eruit? Wat is de oorspronkelijke nieuwwaarde? Wat beinvloed de waarde in positieve of negatieve zin? Al deze aspecten komen ter sprake bij een taxatie.

Besluit u na de taxatie uw camper te verkopen, dan helpen we u bij World Next Door camperbemiddeling graag verder. Wij hebben 21 jaar ervaring in de verkoop van campers. Wij bemiddelen tussen verkoper en koper. Om uw camper te verkopen adverteren we via diverse kanalen, zoals zo’n 50 websites en sociale media. Er is geen bemiddelaar die zoveel werk kosteloos voor u verricht. Wij starten een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube. Afhankelijk van uw camper plaatsen wij deze ook op www.mobile.de, de grootste kampeerauto website van Europa. Presentatie en een passende prijs zijn van groot belang. Goede en duidelijke foto’s van de camper die te koop is, bevorderen namelijk het verkoopproces. De juiste prijs stellen wij voor u vast. Wij steunen hierbij op de vele jaren aan ervaring.

Is uw camper binnen zes maanden verkocht, dan ontvangen ook wij van World Next Door ons deel. Is de camper niet binnen zes maanden verkocht, dan bent u geen kosten verschuldigd. Dat is het No Cure-No Pay principe waarmee we werken.

Afspraak maken

Wilt u graag een gratis taxatie van uw camper door World Next Door laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via 0320-263644 of 06-53445705. U kunt ook het formulier op deze pagina invullen.