Bemiddeling bij verkopen van campers voor C1 en C rijbewijs en speciale voertuigen

Welkom bij World Next Door. Wij zijn uw professionele partner bij het verkopen van uw camper. Heeft u een camper in uw bezit en wilt u deze verkopen? Wij nemen door onze bemiddeling de camperverkoop geheel van u over. We gaan tot het uiterste voor een optimaal resultaat. Wilt u juist een camper kopen? Ook dan staan we klaar om de bemiddeling op ons te nemen.

Uw camper zonder kosten verkopen

De verkoopprijs ( inclusief onze marge) bepalen wij in overleg met u.
Wij vragen altijd nette en goed onderhouden campers voor verkoopbemiddeling en bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes op basis van transparante contracten en afspraken. Vraag om een gratis taxatie.

Heeft u een camper in de aanbieding en kunt u hulp gebruiken bij de verkoop? World Next Door staat voor u klaar. Wij verzorgen de bemiddeling tussen u en potentiële kopers. Wij gaan net zo lang door tot uw camper verkocht is. Bovendien werken wij op een No Cure–No Pay basis.

Nieuwe camper

Stel u wilt een nieuwe camper kopen. Weet u waar u allemaal op moet letten? En wat u rechten zijn wanneer er onverhoopt iets niet klopt? Bij World Next Door kunnen we u dat allemaal vertellen. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en nemen graag de bemiddeling bij een camper aankoop op ons. Wij beschikken over een breed aanbod campers, maar gaan desnoods ook voor u op zoek. Samen met u bekijken we de camper en maken we een proefrit. Pas als u het wilt gaan we verder in het aankoopproces. Onze bemiddeling bij camper aankoop omvat ook het onderhandelen met de verkoper. Tevens kunt u gebruikmaken van alle bij ons aanwezige kennis.

Meer weten?

Neem dan even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze bemiddeling bij de aan- en verkoop van een camper.