Bemiddeling – Camper verkopen

Uw grote camper of bijzonder voertuig verkopen op no cure – no pay basis!

  • De zoektocht naar de juiste makelaar om uw grote camper te verkopen is niet altijd gemakkelijk
  • Het bovenstaande is ook van toepassing voor het verkopen van een bijzonder voertuig
  • Heeft de makelaar eigenlijk wel voldoende ervaring met grote kampeerauto’s?
  • Kan hij snel doorzien wat de unieke kenmerken van mijn camper zijn?
  • Kan ik rekenen op een klantgerichte aanpak?
  • Dit zijn precies die vragen waarom veel verkopers voor World Next Door kiezen

Wat houdt onze dienstverlening in?

Doordat wij uw grote camper of bijzonder voertuig driedimensionaal en interactief in heel Europa kunnen tonen en adverteren  is uw kans op verkoop in binnen-en buitenland bij ons vele malen groter. Wij bieden u een zeer professioneel verkoopnetwerk met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk uit handenDe camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit.

Al 30 jaar bemiddelen wij uitsluitend bij de verkoop van campers van derden, verkopen geen eigen campers en werken met van te voren afgesproken bedragen, inclusief 3-Dimensionale opnames, presentatie, professionele foto’s, advertenties, contracten en financiële afwikkeling.

In de kortst mogelijke tijd zoeken wij de koper voor uw camper of bijzonder voertuig door deze optimaal te gaan presenteren op toonaangevende websites in binnen- en buitenland om daarmee het juiste publiek  te bereiken dat op zoek is naar een camper als die van u.

Een resultaat gerichte 3-dimensionale professionele presentatie maakt de kans op verkoop vele malen groter.

Wat doen wij allemaal voor u

World Next Door campermakelaar laat van uw camper als hij in de  verkoop wordt geplaatst direct een compleet digitaal 3D model maken waardoor er een totaal andere beleving ontstaat als bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal. De resultaten die wij hiermee bereiken zorgen dat wij uw camper veel beter kunnen tonen aan een potentiele koper. Wij brengen door deze interactieve wijze van presentatie uw camper in binnen en-buitenland onder de aandacht en verkopen de campers door heel Europa. Kijk maar op de aanbodpagina.
Wij starten een campagne die volledig op uw camper of bijzonder voertuig is gericht, bieden u een grote en reële kans op verkoop en nemen alles van A tot Z uit handen.

World Next Door campermakelaar garandeert u hierbij een degelijke en betrouwbare partner.
Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen u en de koper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan. Op de dag van de overdracht als de koper de camper komt halen overhandigd u de kentekenpapieren en reservesleutels aan ons. De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden door u en de koper ondertekend. Nadat de kentekenpapieren zijn  overgeschreven en op naam zijn gesteld wordt aansluitend, in uw bijzijn, direct het u toekomende bedrag overgeboekt naar het opgegeven rekeningnummer. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen geven wij aan u mee of sturen deze per aangetekende post toe.
Wij houden U per e-mail, telefoon, video-call, WhatsApp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen,
“wij verzorgen alles”.