Kampeerauto voor C 1 of C rijbewijs te koop zetten bij World Next Door camperbemiddeling

Heeft u een kampeerauto te koop, maar weet niet hoe u potentiële kopers het beste kunt bereiken? World Next Door helpt u graag verder. Als ervaren campermakelaar zorgen wij vaak voor een vlotte verkoop van uw kampeerauto.

Kampeerauto te koop: de juiste vraagprijs en aanpak

Wij bemiddelen al 28 jaar uitsluitend bij de verkoop van campers van derden. Kampeerauto’s zijn vaak niet goedkoop. U wilt ze dan ook niet zomaar voor elke prijs kwijt. Wanneer u een kampeerauto te koop heeft en World Next Door campermakelaar inschakelt, beginnen we met het vaststellen van de vraagprijs en een plan van aanpak. Door jarenlange ervaring en gedegen kennis zijn we in staat een juiste prijs voor uw kampeerauto vast te stellen. Staat uw camper te koop bij World Next Door campermakelaar, dan komen potentiële belangstellenden dit op velerlei manieren tegen. Wij verzorgen fraaie advertenties met veel informatie en goede foto’s op circa 55 websites. World Next Door campermakelaar start een Google Adwords campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, camperscaravans.nl, Worldnextdoor.nl, zestien  verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl, tien doorplaatsing websites van camperscaravans. Gegarandeerd uitgebreider en intensiever dan wie dan ook. Bij de Nederlandse Kampeerautoclub NKC staan we inmiddels 21 jaar lang in iedere uitgave op pagina twee van het clubblad.

Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de. Als dit alles nog niet genoeg is zoeken wij bij specifieke campers naar sites in heel Europa die een verkoop kunnen realiseren. Van Noorwegen tot Portugal, Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Spanje, wij werken overal aan de verkoop van uw bezit en begeleiden het volledige traject. Uw kampeerauto bij ons te koop zetten betekent dat we u compleet ontzorgen. En heeft u na zes maanden nog geen koper? Dan bent u ons geen kosten verschuldigd. No Cure-No Pay!

Meer informatie ontvangen

Wilt u uw kampeerauto bij ons te koop aanbieden of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo spoedig en goed mogelijk verder.