Campers te koop bij World Next Door camperbemiddeling

Welkom bij World Next Door. Wij zijn de eerste campermakelaar van Nederland, hebben inmiddels 29 jaar ervaring en helpen u graag bij het zoeken naar een camper.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een camper is World Next Door graag uw professionele partner. Wij hebben vele jaren ervaring met verkoop bemiddeling en hebben altijd mooie en goed onderhouden campers te koop staan.
Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele aankoopproces.

Als wij campers te koop hebben die aan uw wensen voldoen, laten we deze natuurlijk graag aan u zien. Alle informatie en foto’s van de campers kunnen wij per e-mail aan u verzenden. Wij beschikken over fraaie kleurenfolders van de campers die te koop staan. Wilt u de camper liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom op ons verkoopterrein in Lelystad, wij zorgen voor de verse koffie, thee of iets anders.

Welke taak verrichten wij al makelaar.
Wij zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van hetgeen u zou willen aankopen aan de hand van de ons bekende gegevens en de door verkoper verstrekte gegevens. Wij brengen tussen de koper en verkoper een prijsafspraak tot stand, onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering, het keuren van het camper-gedeelte door koper en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren. Samen met u gaan we een proefrit maken waarnaar u beslist met de aankoop verder te gaan. U bent natuurlijk geen kosten verschuldigd in geval u na de proefrit besluit de camper niet aan te kopen. Als u een camper bij ons aankoopt is de mogelijkheid aanwezig om uw huidige camper voor een goede prijs te verkopen. Wij regelen alles.

Campers te koop?

Bent u benieuwd welke campers we te koop hebben? Bekijk dan eens op uw gemak ons aanbod. Wilt u meer weten over een van de campers of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.