Camper taxeren – professionele en deskundige verkoop taxatie

Wat is de waarde van uw camper? Zijn er zaken die de waarde vermeerderen wanneer u ze anders aanpakt of hersteld? Op al deze vragen krijgt u antwoord wanneer u een camper laat taxeren door World Next Door. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een gedegen camper taxatie uit te voeren.

Onze werkwijze

Een camper taxeren vereist deskundigheid. Bij World Next Door bezitten we die deskundigheid. Door jarenlange ervaring en veel kennis over campers, kunnen wij u bij benadering vertellen hoeveel u voor u huidige camper kunt krijgen. Hiervoor hanteren we een aantal uitgangspunten. Is de camper technisch in orde? Hoe zien de buiten- en binnenkant eruit? Wat is de oorspronkelijke nieuwwaarde?

Besluit u na het taxeren de camper te verkopen, dan helpen we u bij World Next Door graag verder. Wij gaan voor u op zoek naar kopers voor uw camper. Er is geen bemiddelaar die zoveel werk kosteloos voor u verricht. Wij starten op 55 websites een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube. Afhankelijk van uw camper plaatsen wij deze ook op www.mobile.de, de grootste kampeerauto website van Europa. We gaan net zo lang door tot we een koper hebben. Is er na zes maanden geen resultaat? Dan betaalt u niets. Wij werken volgens het No Cure-No Pay principe.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw camper laten taxeren? Via dit formulier kunt u een afspraak maken voor een gratis taxatie. U kunt ons ook bellen om uw camper gratis te komen taxeren op 0320-263644 of 06-53445705.