Camper te koop voor C1 of C rijbewijs? Wij bemiddelen graag voor u

U heeft een camper te koop, maar geen idee hoe u die moet verkopen? Of staat u camper te koop en lijken de echte kopers zich maar niet te melden? Dan wordt het tijd voor World Next Door campermakelaar. Wij zorgen ervoor dat uw camper binnen korte tijd verkocht wordt.

Wat we doen

Camper te koop!

Wat is de waarde van uw camper? Zijn er zaken die de waarde vermeerderen wanneer u ze anders aanpakt of hersteld? Op al deze vragen krijgt u antwoord bij een camper taxatie door World Next Door.

Onze werkwijze.

Een camper taxatie vereist deskundigheid. Bij World Next Door bezitten we die deskundigheid. Door 25 jaar ervaring en kennis over campers, kunnen wij u bij benadering vertellen hoeveel uw camper gaat opbrengen. Hiervoor hanteren we een aantal uitgangspunten. Is de camper technisch in orde? Hoe zien de buiten- en binnenkant eruit? Wat is de oorspronkelijke nieuwwaarde? Wat beinvloed de waarde in positieve of negatieve zin? Al deze aspecten komen ter sprake bij een taxatie.

Besluit u uw camper door ons te laten verkopen, dan helpen we u bij World Next Door graag verder. Om uw camper te verkopen adverteren we via diverse kanalen, zoals zo’n 55 websites en sociale media. Er is geen bemiddelaar die zoveel werk kosteloos voor u verricht. Wij starten een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube. Afhankelijk van uw camper plaatsen wij deze ook op www.mobile.de, de grootste kampeerauto website van Europa. Presentatie en een passende prijs zijn van groot belang. Goede en duidelijke foto’s van de camper die te koop is, bevorderen namelijk het verkoopproces. De juiste prijs stellen wij voor u vast. Wij steunen hierbij op de vele jaren aan ervaring.

Is uw camper binnen zes maanden verkocht, dan ontvangen ook wij van World Next Door ons deel. Is de camper niet binnen zes maanden verkocht, dan bent u geen kosten verschuldigd. Dat is het No Cure-No Pay principe waarmee we werken.

Afspraak maken.
Wilt u graag een gratis taxatie van uw camper door World Next Door laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via 0320-263644 of 06-53445705. U kunt ook het formulier op deze pagina invullen.

Meer weten over camper te koop

Bent u benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met World Next Door. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan.