Camper inkoop – verkoopbemiddeling?

Welkom bij World Next Door, de eerste camper makelaar van Nederland. Wij houden ons al ruim 25 jaar bezig met camper inkoop -verkoopbemiddeling. Uw camper zonder kosten verkopen! Wij bemiddelen uitsluitend bij de verkoop van campers van derden en verkopen geen eigen campers. De marktconforme verkoopprijs (inclusief onze marge) bepalen wij in overleg met u. Is uw camper niet in zes maanden verkocht dan bent u geen kosten aan ons verschuldigd. De camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit. Gratis taxatie, Gratis adverteren, Gratis stalling. Vraag om een gratis waarde-indicatie. U loopt bij ons nooit enig risico, u weet waar u aan toe bent.

Camper inkoop: betrouwbaar zaken doen

World Next Door camper makelaar is een bemiddelaar. Wanneer u aangeeft uw camper te willen verkopen, doen wij er alles aan uw camper zo snel mogelijk tegen een juiste prijs te verkopen. Wij adverteren op diverse nationale en internationale sites, maar ook op social media. Is er zes maanden na de “camper inkoop -verkoopbemiddeling” geen resultaat, dan brengen wij geen kosten in rekening. Wij werken volgens het No Cure-No Pay principe. U betaalt dus pas wanneer wij het gewenste resultaat behalen.

Wij bieden de grootste kans op verkoop en regelen alles voor u. 

  • Tomeloze inzet om tot een gewenst resultaat te komen
  • Betrouwbaarheid
  • Professionele camper inkoop -verkoop bemiddeling
  • Objectiviteit
  • Transparantie, u weet bij ons waar u aan toe bent

Informatie over camper inkoop -verkoopbemiddeling

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze camper inkoop – verkoopbemiddeling? Met ons contactformulier kunt u eenvoudig met ons in contact komen. U kunt ons ook bellen of een mailtje sturen.

Dan het leukste:
U krijgt bij ons altijd een goede prijs voor uw camper.