Camper verkoper bij uitstek – World Next Door campermakelaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare camper verkoper, die er alles aan doet uw camper voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen? Dan is World Next Door campermakelaar er voor u!

Uw camper, onze zorgen

Wanneer u kiest voor World Next Door camperbemiddeling bent u verzekerd van een professioneel verkooptraject. Als ervaren camper verkoper nemen we u alle zorg uit handen. Uw camper wordt wekelijks door ons van binnen en buiten gereinigd, de bezichtigingen worden begeleid. Wij zijn altijd bij de proefrit aanwezig en zorgen voor een aankoopkeuring op kosten van de koper. Als dit traject achter de rug is en de betalingen en documenten allemaal in orde zijn gemaakt, wordt de camper door u overgedragen aan de nieuwe eigenaar middels het tekenen van een akte van overdracht, het overschrijven van het kenteken en wordt het aan u toekomende bedrag direct, in uw aanwezigheid, overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer.

Is uw camper niet in zes maanden verkocht? Dan bent u ons geen kosten verschuldigd.

Wij bieden u de grootste kans op verkoop.
World Next Door campermakelaar is al 25 jaar bekend bij kopers en verkopers in het binnen en buitenland en garandeert u een degelijke en betrouwbare partner. Deze ervaring geeft vertrouwen en zekerheid.

Dan het leukste: U krijgt bij ons altijd een goede prijs voor uw camper.

Meer weten

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze aanpak als camper verkoper, vul dan ons contactformulier in of bel naar: 0320- 263644 of 06 – 534 45 705.