WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN CAMPERS  IN ALLE BOUWJAREN VOOR ONZE VERKOOP BEMIDDELING.

 

Informatie Printen

Campers gevraagd door World Next Door camper verkoopmakelaar.
Wij vragen nette en goed onderhouden campers voor B / C 1 /C rijbewijs voor verkoopbemiddeling en bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes.

Wat houdt onze dienstverlening in en wat zijn de kosten?
Wij hebben de ervaring en kennis om een verantwoorde vraagprijs voor uw camper vast te stellen. Voor een goede kans op succes is dat een essentieel onderdeel. De meest up-to-date gegevens zijn beschikbaar om samen met u de juiste prijs in de markt te bepalen.  Mocht na 6 maanden de camper niet zijn verkocht dan kunt u zonder enige (financiële) verplichting het contract beëindigen. Wij bemiddelen inmiddels al 23 jaar, uitsluitend bij de verkoop van campers van derden, verkopen geen eigen campers en werken met van te voren afgesproken bedragen, inclusief alle reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Wij zoeken de koper voor uw camper in de kortst mogelijke tijd. Dit betekent dat we uw camper optimaal gaan adverteren met een passende vraagprijs op alle toonaangevende websites om daarmee het juiste publiek  te bereiken. De camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit.

Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage die wij schriftelijk met u overeenkomen. De verkoopprijs bestaat dus uit het netto bedrag wat u voor uw camper gaat ontvangen plus onze courtage. Geen kleine lettertjes maar maximale transparantie. Wij bieden u een zeer professioneel verkooptraject met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk uit handen.

Wat doen wij allemaal voor u.
World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, worldnextdoor.nl, verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, mobiel 500, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl en vele andere niet benoemde websites. Bij de Nederlandse Kampeerautoclub NKC staan we inmiddels 23 jaar in iedere uitgave van het clubblad.
Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de
Met nieuwe technieken is het mogelijk om bezoekers van uw camper een veel duidelijker beeld te geven van alle mogelijkheden die deze aan hen biedt. Geïnteresseerden beleven de camper online beleven alsof zij er daadwerkelijk in zijn.
Er wordt een bijna levensechte emotionele beleving van uw camper gecreëerd. Er kan letterlijk door de kampeerauto worden gelopen waardoor er een totaal andere beleving ontstaat als bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal. Wij laten een compleet digitaal 3D model van de camper maken. Via de website wordt een levensechte tour door de gescande kampeerauto gemaakt met zowel een computer, tablet of mobiel. De resultaten die wij hiermee bereiken maken dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen. Waar dan ook ter wereld kunnen wij nu uw camper presenteren en samen met de geïnteresseerden uw camper in Virtual Reality bezichtigen. De laatste weken zijn er grote campers verkocht in Oostenrijk, Zweden, België, Duitsland, Spanje, Slovenië en Engeland. Dit resultaat spreekt voor zich. Informeer eens of deze verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd. Wij bieden de grootste kans op verkoop en nemen u alles uit handen. Van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.

Bezichtigingen, keuring, proefrit en overdracht van uw camper
U hoeft hier verder geen tijd in te steken, wij verzorgen alles.
World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.             

Voor een gratis advies: neem contact met ons op              

T. 0320 – 263644
Mobiel/WhatsApp. 06 – 534 45 705

Dagelijks van 09:00 – 19:00 uur