WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN MOOIE CAMPERS  VOOR VERKOOP BEMIDDELING BIJ ONS OP HET VERKOOPTERREIN OF BIJ U THUIS.

 
Informatie Printen

Campers gevraagd door World Next Door camper verkoopmakelaar.
Wij vragen nette en goed onderhouden campers voor B / C 1 /C rijbewijs voor verkoopbemiddeling en bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes.

Wat houdt onze dienstverlening in en wat zijn de kosten?
Wij hebben de ervaring en kennis om een verantwoorde vraagprijs voor uw camper vast te stellen. Voor een goede kans op succes is dat een essentieel onderdeel. De meest up-to-date gegevens zijn beschikbaar om samen met u de juiste prijs in de markt te bepalen.  Wij berekenen u een scherp tarief aan courtage en mocht na 6 maanden de camper niet zijn verkocht dan kunt u zonder enige (financiële) verplichting het contract beëindigen. Wij bemiddelen inmiddels al 23 jaar, uitsluitend bij de verkoop van campers van derden, verkopen geen eigen campers en werken met van te voren afgesproken bedragen, inclusief alle reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Wij zoeken de koper voor uw camper in de kortst mogelijke tijd. Dit betekent dat we uw camper optimaal gaan adverteren met een passende vraagprijs op alle toonaangevende websites om daarmee het juiste publiek  te bereiken. De camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit.

Op ons verkoopterrein of bij u thuis!
Uw camper komt natuurlijk het beste tot zijn recht op ons verkoopterrein maar wij kunnen hem ook bij u thuis verkopen.

Informeer eens of de driedimensionale verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd

Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage die wij schriftelijk met u overeenkomen. De verkoopprijs bestaat dus uit het netto bedrag wat u voor uw camper gaat ontvangen plus onze courtage.
Geen kleine lettertjes maar maximale transparantie.  Voor de koper kan een financiering worden geregeld wanneer dit nodig is en wij verzorgen dat de koper een bod krijgt op een eventueel in te ruilen camper. Wij bieden u een zeer professioneel verkoopnetwerk met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk uit handen.

Wat doen wij allemaal voor u
World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, worldnextdoor.nl, campersencaravans.nl, verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, mobiel 500, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl en vele andere niet benoemde websites.
Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de. Met de nieuwste technieken krijgen bezoekers van uw camper een veel duidelijker beeld van alle mogelijkheden die deze aan hen biedt. Zij kunnen de camper online beleven alsof zij er daadwerkelijk in zijn waardoor er een totaal andere beleving ontstaat als bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal. Wij laten een compleet digitaal 3D model van de camper maken. De resultaten die wij hiermee bereiken maken dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen. Wij bieden de grootste kans op verkoop en nemen u alles uit handen. Van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.

Bezichtigingen, keuring, proefrit en overdracht van uw camper
U hoeft hier verder geen tijd in te steken, wij verzorgen alles.
World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen u en de koper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan. Op de dag van de overdracht als de koper de camper komt halen overhandigd u de kentekenpapieren en reservesleutels aan ons. De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden door u en de koper ondertekend.  Samen met de  koper gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op naam zetten. Aansluitend wordt in uw bijzijn direct het u toekomende bedrag overgeschreven naar het opgegeven rekeningnummer. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen geven wij aan u mee of sturen deze per aangetekende post toe. Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

Voor een gratis advies: neem contact met ons op              

T. 0320 – 263644
Mobiel/WhatsApp. 06 – 534 45 705

Dagelijks van 09:00 – 19:00 uur