U WILT UW CAMPER VOOR EEN GOEDE PRIJS VERKOPEN! Dat doen wij! Vanwege de vele verkopen in de afgelopen acht weken vragen wij met spoed goede campers. Wilt u uw camper op B/C1 of C rijbewijs verkopen. LAAT HET ONS WETEN VIA MAIL OF TELEFOON!  

Informatie Printen

Campers gevraagd door World Next Door camper verkoopmakelaar.

Uw camper zonder kosten verkopen.
Uw kampeerauto te koop bij World Next DoorWij vragen altijd nette en goed onderhouden campers voor B / C 1 /C rijbewijs voor verkoopbemiddeling en bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes.

Wat houdt onze dienstverlening in en wat kost deze?
Wij bemiddelen, inmiddels al 23 jaar, uitsluitend bij de verkoop
van campers van derden en verkopen geen eigen campers.
De marktconforme verkoopprijs (incl. onze marge) bepalen wij in overleg met u. Wij werken met van te voren afgesproken “All-inn bedragen” inclusief alle reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Is uw camper niet na zes maanden verkocht dan kunt u hem zonder enige vorm van kosten terughalen. De camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit.  

In onze marge zijn alle kosten verrekend. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen.
Bij geen resultaat bent u ons geen kosten verschuldigd.

Verkoop uw camper bij WND
Bezichtiging, proefrit, keuring en oplevering van uw camper.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de camper schoon in te leveren dan kunnen wij dit voor u laten verzorgen. Uw camper wordt wekelijks door ons van binnen en buiten schoon gehouden, de bezichtigingen worden begeleid. Wij zijn altijd bij de proefrit aanwezig. Als dit traject achter de rug is en de betalingen en documenten allemaal in orde zijn gemaakt, wordt de camper door u overgedragen aan de nieuwe eigenaar en wordt het aan u toekomende bedrag direct, in uw aanwezigheid, overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer.

Wat doen wij allemaal voor u.
World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, camperscaravans.nl, Worldnextdoor.nl, 14 verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl, tien doorplaatsing websites van camperscaravans.
Bij de Nederlandse Kampeerautoclub NKC staan we inmiddels 23 jaar in iedere uitgave van het clubblad.
Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de.

Naast de traditionele verkooptechnieken kunnen wij een 24/7 wereldwijde open dag van uw camper creëren.
Met nieuwe technieken is het mogelijk om bezoekers van uw camper een veel duidelijker beeld te geven van alle mogelijkheden die deze aan hen biedt. Geïnteresseerden kunnen de camper online beleven alsof zij er daadwerkelijk zijn. Een camper heeft een bepaald gevoel zodra je binnenstapt, dit gevoel moet goed zijn. Online is dit bijna niet na te bootsen, maar door een Virtual3Dtour te doen zal er veel meer interesse ontstaan. Er wordt een bijna levensechte emotionele beleving van uw camper gecreëerd. Er kan letterlijk door de kampeerauto worden gelopen waardoor er een totaal andere beleving ontstaat als bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal. Wij laten een compleet digitaal 3D model van de camper maken. Via de website wordt een levensechte tour door de gescande kampeerauto gemaakt met zowel een computer, tablet of mobiel. Het is net als met Google Maps, maar dan op een kleinere en veel gedetailleerde schaal. De resultaten die wij hiermee bereiken maken dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen. Waar dan ook ter wereld kunnen wij nu uw camper presenteren en samen met de geïnteresseerden uw camper in Virtual Reality bezichtigen.

U begrijpt dat uw camper zelfs niet bij ons hoeft te staan om op deze wijze een succesvolle verkoop te realiseren.
De laatste weken zijn er grote campers verkocht in Oostenrijk, Zweden, België, Duitsland, Spanje, Slovenië en Engeland.
Dit resultaat spreekt voor zich. Informeer eens of deze verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd.
Met deze nieuwe benadering en bijbehorende techniek hebben wij wederom een verkooptechniek die uniek is in de wereld van campers
“The World Next Door Virtual 3D presentations”.
Kijk eens op de pagina -CAMPERS IN VIRTUAL3D- en informeer eens of deze verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd. 

Wij bieden de grootste kans op verkoop en nemen u alles uit handen.
Van reiniging tot reparatie, van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.

Ons verkoopterrein in LelystadWorld Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Voor een gratis advies: neem contact met ons op

T. 0320 – 263644
Mobiel/WhatsApp. 06 – 534 45 705

Dagelijks van 09:00 – 21:00 uur