WIJ  VRAGEN  ALTIJD GOEDE  CAMPERS  VOOR   VERKOOPBEMIDDELING

Gratis taxatie - Gratis stalling - Gratis adverteren - No cure No pay

BEL 0320-263644 OF 0653-445705 VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

U bent van harte welkom, maak wel van tevoren een afspraak want het verkoopterrein is niet vrij toegankelijk.

Wij houden er dan rekening mee dat u komt, hebben de tijd voor u en zorgen voor de verse koffie, thee of iets anders.

Camper kopen bij World Next Door campermakelaar.

De eerste aanvraag.
We helpen u meteen na uw eerste aanvraag en proberen alle vragen die u heeft te beantwoorden.
We doen ons best u zo objectief mogelijk te informeren, ook om onnodige teleurstellingen bij een bezichtiging te voorkomen.

Een bod doen op een camper.
Als u de camper of kampeerauto naar uw zin heeft gevonden en overweegt tot een aankoop over te gaan brengen wij eerst een prijsafspraak tot stand onder voorbehoud van proefrit, aankoopkeuring, financiering, het keuren van het kampeerautodeel en eventuele verdere afspraken.
Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod als het geen vaste prijs betreft. Als een bod wordt geaccepteerd, stellen wij de verkoopovereenkomst op waarin de condities en afspraken worden vermeld.

Onderhandeling.
Wij zullen onze positie als bemiddelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen koper en verkoper tot een succesvolle einde te brengen, ook als er gaandeweg het traject onverwachte problemen ontstaan.

Proefrit en keuring.
Wij raden u altijd aan een proefrit te maken en een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Natuurlijk bent u geen kosten verschuldigd als u na de
proefrit besluit om de kampeerauto niet aan te kopen. De koper betaalt voor de keuring. Wij regelen de afspraak voor de keuring. U kunt bij deze keuring aanwezig zijn en wij bemiddelen indien er problemen geconstateerd worden. Een enkele keer wordt er een groot gebrek geconstateerd aan een camper. Uiteraard kunt u als verkoper dan zonder verplichtingen onder de koop uit. Bij kleinere gebreken helpen we koper en verkoper met
het vinden van de juiste oplossing, meestal een verrekening van de kosten.Organiseren van een financiering, verzekering en het papierwerk

Al het benodigde papierwerk voor een eigendom overdracht wordt door ons nagelopen. Voor u als koper is het belangrijk dat de camper vrij van schulden en beslagen is en dat de verkoper ook echt de eigenaar is. Uiteraard wilt u uw nieuwe bezit goed verzekerd hebben. Wij hebben goede contacten met de meest gerenommeerde bedrijven op dit gebied en hebben de kennis in huis u hierin te ondersteunen om de juiste keuzes te maken. Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen U en de verkoper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan.

Op de dag van de overdracht als u de camper komt ophalen overhandigd de verkoper de kentekenpapieren en reservesleutels aan ons.
De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden met u en de verkoper besproken. Samen met u gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op uw naam zetten. Een geldig Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij nodig. Het aan de verkoper toekomende
bedrag wordt aansluitend in zijn/ haar bijzijn overgeschreven naar het opgegeven rekeningnummer.
Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of per aangetekende post toegezonden.
Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

Beschermen van uw betalingen.
Pas na overdracht van de camper aan de koper en na het tekenen van de akte van overdracht,  wordt de koopsom naar de verkoper overgemaakt.
In het geval van privé transacties is dit een mogelijk risicovol moment, maar bij ons niet.


Wilt u een goed onderhouden mooie camper kopen.
Wij helpen u met alles wat nodig is, van proefrit tot keuring, van onderhandeling
tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.
Telefonisch kunnen wij veel van uw vragen beantwoorden.
Bel gerust als er vragen zijn;  0320  – 263644, Mobiel/ WhatsApp 06-53445705.

World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Voor een gratis advies: neem contact met ons op