WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN CAMPERS  IN ALLE BOUWJAREN VOOR ONZE VERKOOP BEMIDDELING.

 

Informatie Printen

Camper kopen bij World Next Door campermakelaar.

Als de eerste campermakelaar in Nederland bemiddelen wij al 23 jaar uitsluitend bij de verkoop van campers van derden.
Inmiddels zijn er op deze wijze duizenden campers door onze tussenkomst succesvol van eigenaar verwisseld.
Bent u op zoek naar een degelijk en betrouwbaar advies bij aankoop van een camper, neem dan contact met ons op.

Wij helpen u met alles, van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.  Telefonisch kunnen wij veel vragen beantwoorden en de uitgebreide overige informatie kan in pdf  naar u worden verzonden. Bel gerust als er vragen zijn;  dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur Mobiel / WhatsApp 0653 – 445705.

De aangeboden campers staan geadverteerd met video plaatsing op Facebook en YouTube, verder op Marktplaats.nl, Speurders.nl, worldnextdoor.nl, verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, mobiel 500, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl en vele andere niet benoemde websites. Afhankelijk van het soort camper is hij ook geplaatst op www.mobile, de grootste kampeerauto website van Europa. Traditioneel fotomateriaal en video presentaties geven u een heel duidelijk beeld van de campers die wij aanbieden. Met nieuwe technieken kunt u de camper vaak ook “”online beleven alsof u er daadwerkelijk  bent”, als er een virtuele 3D presentatie is staat dit vermeld. Kijk ook eens op de pagina “grote campers C/C1”.

Als u de camper of kampeerauto naar uw zin heeft gevonden en overweegt tot een aankoop over te gaan brengen wij eerst een prijsafspraak tot stand onder voorbehoud van proefrit, aankoopkeuring, financiering, het keuren van het kampeerautodeel en eventuele verdere afspraken. Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod als het geen vaste prijs betreft. Samen met u gaan we een proefrit maken, waarna u beslist of u met de aankoop verder wilt gaan. Natuurlijk bent u geen kosten verschuldigd als u na de proefrit besluit om de kampeerauto niet aan te kopen.

Als u heeft besloten om verder te gaan met de aankoop dan adviseren wij u altijd om de kampeerauto een aankoopkeuring te laten ondergaan.
U kunt na de keuring van de aankoop afzien, dit wordt voorafgaande aan de keuring vastgelegd.
De keuringskosten van € 375,- inclusief het halen en brengen zijn voor rekening van de koper.
Is de camper zwaarder dan 3.500 kg (C of C1 rijbewijs) dan kost dit € 450,- De kosten koper zijn € 150,-.
Na de aankoopkeuring kunt u (samen met de verkoper) alle apparatuur in de kampeerauto testen / uitproberen.

Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen U en de verkoper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan.  Op de dag van de overdracht als u de camper komt ophalen overhandigd de verkoper de kentekenpapieren aan ons.
De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden met U en de verkoper besproken. Samen met de U gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op uw naam zetten. Een geldig Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij vereist. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer.
Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Voor een gratis advies: neem contact met ons op