WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN MOOIE CAMPERS  VOOR VERKOOP BEMIDDELING BIJ ONS OP HET VERKOOPTERREIN OF BIJ U THUIS.

 
Informatie Printen

Camper kopen bij World Next Door campermakelaar.

Als de eerste campermakelaar in Nederland bemiddelen wij al 23 jaar uitsluitend bij de verkoop van campers van derden.
Inmiddels zijn er op deze wijze duizenden campers door onze tussenkomst succesvol van eigenaar verwisseld.
Bent u op zoek naar een degelijk en betrouwbaar advies bij aankoop van een camper, neem dan contact met ons op.

Wilt u een goed onderhouden mooie camper kopen. Wij helpen u met alles wat nodig is, van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding. Telefonisch kunnen wij veel van uw vragen beantwoorden en de uitgebreide informatie kan naar u worden verzonden.
Er kan een financiering worden aangevraagd wanneer dit nodig is en wij verzorgen dat u een bieding krijgt op een eventueel in te ruilen camper. Bel gerust als er vragen zijn;  van 9.00 tot 19.00 uur Mobiel/ WhatsApp 06-53445705.  Wij helpen u de juiste keuzes te maken.

De aangeboden campers staan geadverteerd met video plaatsing op Facebook en YouTube, verder op Marktplaats.nl, Speurders.nl, worldnextdoor.nl, verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, mobiel 500, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl en vele andere niet benoemde websites. Afhankelijk van het soort camper is hij ook geplaatst op www.mobile, de grootste kampeerauto website van Europa. Traditioneel fotomateriaal en video presentaties geven u een heel duidelijk beeld van de campers die wij aanbieden. Met onze moderne aanpak kunt u de camper vaak ook online beleven alsof u er in ben, als er een Virtual3Dtour is staat dit vermeld. Kijk ook eens bij “IN VIRTUAL 3D”.

Als u de camper of kampeerauto naar uw zin heeft gevonden en overweegt tot een aankoop over te gaan brengen wij eerst een prijsafspraak tot stand onder voorbehoud van proefrit, aankoopkeuring, financiering, het keuren van het kampeerautodeel en eventuele verdere afspraken. Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod als het geen vaste prijs betreft. Samen met u gaan we een proefrit maken, waarna u beslist of u met de aankoop verder wilt gaan. Natuurlijk bent u geen kosten verschuldigd als u na de proefrit besluit om de kampeerauto niet aan te kopen.

Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen U en de verkoper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan.  Op de dag van de overdracht als u de camper komt ophalen overhandigd de verkoper de kentekenpapieren en reservesleutels aan ons.
De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden met u en de verkoper besproken. Samen met u gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op uw naam zetten. Een geldig Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij nodig. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt aansluitend in zijn/ haar bijzijn overgeschreven naar het opgegeven rekeningnummer. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of per aangetekende post toegezonden.
Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Voor een gratis advies: neem contact met ons op