U WILT UW CAMPER VOOR EEN GOEDE PRIJS VERKOPEN! Dat doen wij! Vanwege de vele verkopen in de afgelopen acht weken vragen wij met spoed goede campers. Wilt u uw camper op B/C1 of C rijbewijs verkopen. LAAT HET ONS WETEN VIA MAIL OF TELEFOON!  

Informatie Printen

Camper kopen bij World Next Door campermakelaar.

Als de eerste campermakelaar in Nederland bemiddelen wij al 23 jaar uitsluitend bij de verkoop van campers van derden.
Inmiddels zijn er op deze wijze duizenden campers door onze tussenkomst succesvol van eigenaar verwisseld.
Bent u op zoek naar een degelijk en betrouwbaar advies bij aankoop van een camper, neem dan contact met ons op.

Met de nieuwste technieken is het mogelijk om u een veel duidelijker beeld te geven van de mogelijkheden van de camper waar uw interesse naar uit gaat. U kunt de camper online beleven alsof u er daadwerkelijk in aanwezig bent. Een camper heeft een bepaald gevoel zodra u binnenstapt, dit gevoel moet goed zijn. Er zijn bijna levensechte emotionele belevingen van diverse campers gecreëerd door een compleet digitaal 3D model te maken. Via de website maakt u een levensechte tour door de gescande kampeerauto met zowel een computer, tablet of mobiel.
Het is net als met Google Maps, maar dan op een kleinere en veel gedetailleerde schaal. Waar dan ook ter wereld kunnen deze campers worden bezichtigd zonder dat dit veel extra tijd kost.

Nog niet alle campers die wij verkopen kunnen op deze wijze worden bezichtigd, maar het worden er steeds meer.
Als er een virtuele 3D presentatie aanwezig is staat dit bij de camper vermeld of kijk eens bij de pagina “campers in virtual 3D” op deze website.

Het traditionele fotomateriaal en de video presentaties geven u een heel duidelijk beeld van de campers die wij aanbieden.
Telefonisch kunnen wij veel vragen beantwoorden en de uitgebreide overige informatie kan in pdf  naar u worden verzonden.
Bel gerust als er vragen zijn;  dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur Mobiel / WhatsApp 0653 – 445705.

Als u de camper of kampeerauto naar uw zin heeft gevonden en overweegt tot een aankoop over te gaan brengen wij eerst een prijsafspraak tot stand onder voorbehoud van proefrit, aankoopkeuring, financiering, het keuren van het kampeerautodeel en eventuele verdere afspraken. Uiteraard helpen wij u met het doen van een realistisch bod als het geen vaste prijs betreft. Samen met u gaan we een proefrit maken, waarna u beslist of u met de aankoop verder wilt gaan. Natuurlijk bent u geen kosten verschuldigd als u na de proefrit besluit om de kampeerauto niet aan te kopen.

Als u heeft besloten om verder te gaan met de aankoop dan adviseren wij u altijd om de kampeerauto een aankoopkeuring te laten ondergaan.
U kunt na de keuring van de aankoop afzien, dit wordt voorafgaande aan de keuring vastgelegd.
De keuringskosten van € 375,- inclusief het halen en brengen zijn voor rekening van de koper.
Is de camper zwaarder dan 3.500 kg (C of C1 rijbewijs) dan kost dit € 450,- De kosten koper zijn € 150,-.
Na de aankoopkeuring kunt u (samen met de verkoper) alle apparatuur in de kampeerauto testen / uitproberen.

Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen U en de verkoper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan.  Op de dag van de overdracht als u de camper komt ophalen overhandigd de verkoper de kentekenpapieren aan ons.
De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden met U en de verkoper besproken. Samen met de U gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op uw naam zetten. Een geldig Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij vereist. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer.
Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

World Next Door campermakelaar garandeert u een degelijke en betrouwbare partner.
Voor een gratis advies: neem contact met ons op