VANWEGE DE VELE VERKOPEN VRAGEN WIJ CAMPERS

OP B / C1 EN C RIJBEWIJS VOOR VERKOOPBEMIDDELING.

 

GRATIS VERKOOP TAXATIE!  NEEM NU CONTACT MET ONS OP

De zoektocht naar de juiste makelaar om uw camper te verkopen is niet altijd gemakkelijk.
Heeft de makelaar eigenlijk wel ervaring met mijn type kampeerauto?
Kan hij snel doorzien wat de unieke kenmerken van mijn camper zijn?
Kan ik rekenen op een klantgerichte aanpak?
Dit zijn precies die vragen waarom veel verkopers van luxe campers voor World Next Door kiezen.

Wij berekenen een scherp tarief aan courtage en mocht na 6 maanden de camper niet
zijn verkocht dan kunt u zonder enige (financiële) verplichting het contract beëindigen.
Wij bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes.
Doordat wij uw camper driedimensionaal en interactief in heel Europa kunnen tonen en
adverteren is uw kans op verkoop in binnen- en buitenland bij ons vele malen groter.

Wat houdt onze dienstverlening in?
Door onze ervaring en kennis kunnen wij een verantwoorde vraagprijs voor uw camper vaststellen.
Al 25 jaar bemiddelen wij uitsluitend bij de verkoop van campers van derden, verkopen geen eigen campers en werken met van te voren afgesproken bedragen, inclusief alle reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. In de kortst mogelijke tijd zoeken wij de koper voor uw camper door optimaal te adverteren op alle toonaangevende websites in binnen- en buitenland om daarmee het juiste publiek  te bereiken.
De camper blijft altijd uw eigendom, de kentekens en reservesleutels blijven in uw bezit. Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage die wij met u overeenkomen. Wij bieden u een zeer professioneel verkoopnetwerk met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk uit handen.

Op ons verkoopterrein of bij u thuis!
Bent u in het bezit van een moeilijker te verkopen exclusieve en/of grote camper, laat ons het verkoopwerk doen dat is wel zo eenvoudig!

Wat doen wij allemaal voor u
World Next Door campermakelaar start een campagne die volledig op uw camper gericht is met video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, worldnextdoor.nl, campersencaravans.nl, verschillende World Next Door landing-pages, 2ehands.nl, marktnet.nl, taggle.nl, caravans.nl, caravangids.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, mobiel 500, alanrogers.nl, ACSi website, KCK.eu, mobiel500.nl, Twitter, camperscaravans.nl mobiel, nieuwecampers.nl, campers.nl en vele andere niet benoemde websites.
Afhankelijk van de camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de. Wij kunnen een compleet digitaal 3D model van de camper laten maken, waardoor er een totaal andere beleving ontstaat als bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal.  De resultaten die wij hiermee bereiken zorgen dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen. Wij bieden u de grootste kans op verkoop en nemen alles van A tot Z uit handen. Van proefrit tot keuring, van onderhandeling tot financiële afwikkeling, van overeenkomsten tot juridische begeleiding.

Bezichtigingen, keuring, proefrit en overdracht van uw camper
U hoeft hier verder geen tijd in te steken, wij verzorgen de gehele verkoop van uw camper.
World Next Door campermakelaar garandeert u hierbij een degelijke en betrouwbare partner.
Wij zullen onze positie als makelaar gebruiken om de onderhandelingen tussen u en de koper tot een succesvol einde te brengen, ook als er gedurende dit traject toch onverwacht problemen ontstaan. Op de dag van de overdracht als de koper de camper komt halen overhandigd u de kentekenpapieren en reservesleutels aan ons. De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden door u en de koper ondertekend.  Samen met de  koper gaan wij de kentekenpapieren overschrijven en op naam zetten. Aansluitend wordt in uw bijzijn direct het u toekomende bedrag overgeschreven naar het opgegeven rekeningnummer. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen geven wij aan u mee of sturen deze per aangetekende post toe. Wij houden U per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. U ziet “wij regelen alles”.

Voor een gratis advies: neem contact met ons op              

T. 0320 – 263644
Mobiel/WhatsApp. 06 – 534 45 705