WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN CAMPERS  IN ALLE BOUWJAREN VOOR ONZE VERKOOP BEMIDDELING.

 

Informatie Printen

Wie zijn wij en wat doen wij voor onze verkopers en kopers.

Alle media en middelen
Staat uw camper te koop bij World Next Door campermakelaar, dan komen potentiële belangstellenden dit op velerlei manieren tegen.
Wij verzorgen fraaie advertenties met veel informatie en goede foto’s op tientallen websites. World Next Door campermakelaar start een
campagne die volledig op uw camper gericht is met onder andere video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, Worldnextdoor.nl, 14 verschillende World Next Door landing-pages, caravans.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, tweedehands.net, nieuwecampers.nl, campers.nl, campings.nl, nederlandmobiel.nl, mitula.nl, trovit.nl, caravandreams.nl, marktnet.nl mobiel 500 en nog vele andere niet benoemde sites. Uitgebreider en intensiever dan wie dan ook.
Bij de Nederlandse Kampeerautoclub “NKC” staan we inmiddels al 23 jaar met een volledige pagina in iedere uitgave van het clubblad.
Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de.
Als dit alles nog niet genoeg is zoeken wij bij specifieke campers naar sites in heel Europa die een verkoop kunnen realiseren.

De verkoopprijs ( inclusief onze marge) bepalen wij met u.
Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage die wij schriftelijk met u overeenkomen. De verkoopprijs bestaat dus uit het netto bedrag wat u voor uw camper gaat ontvangen plus onze courtage. Geen kleine lettertjes maar maximale transparantie inclusief alle reclame, presentatie, advertenties, contracten en financiële afwikkeling. Wij bieden u een professioneel verkooptraject met optimale kans op succes. Wij bieden u de grootste kans op verkoop en nemen u al het werk uit handen. Is uw camper niet binnen zes maanden verkocht dan kunt u een ander inschakelen en bent u aan ons geen kosten verschuldigd. Vraag ons om een voorstel voor uw camper en maak een afspraak om samen met u het juiste verkoop traject te gaan bepalen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft 0320-263644 of 0653-445705.

Naast de traditionele verkooptechnieken kunnen wij een 24/7 wereldwijde open dag van uw camper creëren.
Met nieuwe technieken is het mogelijk om bezoekers van uw camper een veel duidelijker beeld te geven van alle mogelijkheden die deze aan hen biedt. Geïnteresseerden kunnen de camper online beleven alsof zij er daadwerkelijk zijn. Een camper heeft een bepaald gevoel zodra je binnenstapt, dit gevoel moet goed zijn. Online is dit bijna niet na te bootsen, maar door een Virtual3Dtour te doen zal er veel meer interesse ontstaan. Er is een bijna levensechte emotionele beleving van uw camper gecreëerd. Als de geïnteresseerde een VR-bril heeft kan er letterlijk door de kampeerauto worden gelopen en ontstaat er een totaal andere beleving dan bij het gebruik van traditioneel fotomateriaal. Wij laten een compleet digitaal 3D model van de camper maken. Via de website wordt een levensechte tour door de gescande kampeerauto gemaakt met zowel een computer, tablet, mobiel en dan zelfs in Virtual Reality. Het is net als met Google Maps, maar dan op een kleinere en veel gedetailleerde schaal. De resultaten die wij hiermee bereiken maakt dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen. Waar dan ook ter wereld kunnen wij nu uw camper vanuit Lelystad verkopen en samen met de geïnteresseerden uw camper in Virtual Reality bezichtigen.

U begrijpt dat uw camper zelfs niet bij ons hoeft te staan om op deze wijze een succesvolle verkoop te realiseren.
De inmiddels bereikte resultaten spreken voor zich. Met deze nieuwe benadering en bijbehorende techniek hebben wij wederom een verkooptechniek die uniek is in de wereld van campers “The World Next Door Virtual 3D presentations”.
Informeer eens of deze verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd. Kijk maar eens bij de Virtual3Dpresentatie van de Dethleffs Premium Liner 9950  of  Concorde Charisma 3 type 900 M en Concorde Liner 940 

Uw camper op onze vestiging in Lelystad
Op ons verkoopterrein wordt uitstekend voor uw camper gezorgd en belangstellenden kunnen hem bekijken, zij het onder begeleiding van onze eigen mensen. Uw camper staat afgesloten, wordt geregeld van buiten gewassen en van binnen gereinigd en staat regelmatig aan de stroom zodat u altijd verzekerd bent van een goede presentatie.

 

Hoe komen wij aan de te verkopen campers en hoe wordt de waarde bepaald
Wij nodigen een verkoper uit om naar ons toe te komen voor een taxatie van zijn/haar camper. De camper wordt van buiten gecontroleerd en het interieur wordt beoordeeld op o.a de stoffering, inrichting, meubilair, apparatuur en accessoires. Er wordt een uitgebreide vochtmeting gedaan in bijzijn van de verkoper. Er worden vragen gesteld over het onderhoud, de historie, te verwachten en/of bekende gebreken en over de staat en toestand van de motor.  Op basis van deze uitkomst gecombineerd met de oorspronkelijke nieuwwaarde en vergelijkingen in Nederland en Europa komt er een verkoopprijs tot stand.

Welke taak verrichten wij als makelaar
Wij zorgen dat de koper van de door ons aangeboden camper een duidelijk beeld krijgt van hetgeen hij/zij gaat aankopen aan de hand van de ons bekende gegevens en de door verkoper verstrekte gegevens.
Wij brengen tussen koper en verkoper een prijsafspraak tot stand,
onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering en het keuren van het camper-gedeelte door koper en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren. Samen met de koper gaan we een proefrit maken waarnaar hij/zij beslist met de aankoop verder te gaan.
De koper is geen kosten verschuldigd in geval hij of zij na de proefrit besluit de camper niet aan te kopen. Wij adviseren een koper om de camper een aankoop keuring te laten ondergaan waarbij hij/ zij aanwezig is. Na de aankoopkeuring kan de koper alsnog van de koop afzien. De keuring is voor rekening van de koper en kost voor campers tot 3.500 kg € 375,- met inbegrip van het halen en brengen. Voor campers zwaarder dan 3.500 kg (C of C1 rijbewijs) kost dit € 450,-. De kosten koper zijn € 150,- .

De overdracht aan de koper
Een overdracht datum wordt besproken met koper en verkoper. Op de dag van de overdracht overhandigd de verkoper de kentekenpapieren aan ons. De aankoopovereenkomst en bijbehorende afrekeningen worden met koper en verkoper besproken. Samen met de koper gaan wij de kentekenpapieren overschrijven op naam van de nieuwe eigenaar. Een geldig Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij vereist. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt direct, in zijn/haar aanwezigheid, overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer. In geval de verkoper in het buitenland verblijft of door omstandigheden niet bij de overdracht aanwezig kan zijn houden wij hem/haar per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. World Next Door neemt U alle rompslomp en zorgen uit handen. Wij regelen alles!