WIJ VRAGEN ALTIJD GOED ONDERHOUDEN MOOIE CAMPERS  VOOR VERKOOP BEMIDDELING BIJ ONS OP HET VERKOOPTERREIN OF BIJ U THUIS.

 
Informatie Printen

Wie zijn wij en wat doen wij voor onze verkopers en kopers.

Alle media en middelen
Staat uw camper te koop bij World Next Door campermakelaar, dan komen potentiële belangstellenden dit op velerlei manieren tegen.
Wij verzorgen fraaie advertenties met veel informatie en goede foto’s op tientallen websites. World Next Door campermakelaar start een
campagne die volledig op uw camper gericht is met onder andere video plaatsing op Facebook en YouTube, Marktplaats.nl, Speurders.nl, Worldnextdoor.nl, 14 verschillende World Next Door landing-pages, caravans.nl, campersite.nl, kampeerzaken.nl, tweedehands.net, nieuwecampers.nl, campers.nl, campings.nl, nederlandmobiel.nl, mitula.nl, trovit.nl, caravandreams.nl, marktnet.nl mobiel 500 en nog vele andere niet benoemde sites.  Afhankelijk van uw soort camper plaatsen wij deze ook op de grootste kampeerauto website van Europa; www.mobile.de.
Als dit alles nog niet genoeg is zoeken wij bij specifieke campers naar sites in heel Europa die een verkoop kunnen realiseren.

De verkoopprijs ( inclusief onze marge) bepalen wij met u.
Wanneer wij samen met u de marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen is dit inclusief de courtage die wij schriftelijk met u overeenkomen. De verkoopprijs bestaat dus uit het netto bedrag wat u voor uw camper gaat ontvangen plus onze courtage. Geen kleine lettertjes maar maximale transparantie. Wij bieden u een zeer professioneel verkooptraject met de grootste kans op verkoop en nemen u al het verkoopwerk uit handen.  Voor de koper kan een financiering worden aangevraagd wanneer dit nodig is en wij verzorgen dat de koper een bieding krijgt op een eventueel in te ruilen camperWij berekenen u een scherp tarief aan courtage en is uw camper niet binnen zes maanden verkocht dan kunt u een ander inschakelen en bent u aan ons geen kosten verschuldigd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Wij kunnen een 24/7  bezichtiging van uw camper creëren met onze moderne aanpak.
Hiervoor laten wij een digitaal 3D model van uw camper maken. Geïnteresseerden bezichtigen uw camper online alsof zij er daadwerkelijk in zijn.
Deze moderne aanpak maakt dat wij uw camper veel beter kunnen tonen en verkopen.  De inmiddels bereikte resultaten spreken voor zich.
U begrijpt dat uw camper dus bij u thuis kan staan om een succesvolle verkoop te realiseren.

Natuurlijk is het wel zo dat uw camper het beste tot zijn recht komt op ons beveiligde verkoopterrein.
Informeer eens of deze verkooptechniek ook bij uw camper kan worden gehanteerd

Uw camper op onze vestiging in Lelystad
Op ons verkoopterrein wordt uitstekend voor uw camper gezorgd en belangstellenden kunnen hem onder onze begeleiding bekijken. Uw camper staat afgesloten, wordt geregeld van buiten gewassen en van binnen gereinigd en staat regelmatig aan de stroom zodat u altijd verzekerd bent van een goede presentatie.

Hoe komen wij aan de te verkopen campers en hoe wordt de waarde bepaald
Wij nodigen een verkoper uit om naar ons toe te komen voor een taxatie van zijn/haar camper. De camper wordt van binnen en buiten gecontroleerd,  het interieur wordt beoordeeld op o.a de stoffering, inrichting, meubilair, apparatuur en accessoires. Er wordt een uitgebreide vochtmeting gedaan in bijzijn van de verkoper. Er worden vragen gesteld over het onderhoud, de historie, te verwachten en/of bekende gebreken en over de staat en toestand van de motor, het chassis en de opbouw. In sommige gevallen adviseren wij u om vooraf een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Op basis van deze uitkomst, de nieuwwaarde en vergelijkingen in Nederland en Europa komt de reële verkoopprijs tot stand.

Welke taak verrichten wij als makelaar
Wij zorgen dat de koper een duidelijk beeld krijgt van de camper aan de hand van de ons bekende gegevens
en de door verkoper verstrekte gegevens. Wij brengen een prijsafspraak tot stand, onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren. Samen met de koper gaan we een proefrit maken waarnaar hij/zij besluit  om de camper wel of niet aan te kopen. Bij de overdracht aan de koper krijgen wij van de verkoper de kentekenpapieren en reservesleutels.
De aankoopovereenkomst en afrekeningen worden besproken en ondertekend. Samen met de koper gaan wij de kentekenpapieren overschrijven, het geldige Nederlands rijbewijs of legitimatiebewijs is hierbij vereist. Het vrijwaringsbewijs, de overeenkomsten en facturen worden aan de verkoper overhandigd of indien afwezig per aangetekende post toegezonden. Het aan de verkoper toekomende bedrag wordt direct, in zijn/haar aanwezigheid, overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer. In geval de verkoper in het buitenland verblijft of door omstandigheden niet bij de overdracht aanwezig kan zijn houden wij hem/haar per e-mail en telefoon of via Whatsapp en sms op de hoogte van alle ontwikkelingen. World Next Door neemt u daarbij alle rompslomp en zorg uit handen. Wij regelen alles wat nodig is!