Betrouwbaar een camper kopen, ga naar World Next Door campermakelaar.


Camper kopen

Wilt u een camper kopen? Wij helpen u graag. 

De campers die we te koop hebben zijn mooi en goed onderhouden!

Welkom bij World Next Door. Wij zijn de eerste campermakelaar van Nederland, hebben inmiddels 21 jaar ervaring en helpen u graag bij het zoeken naar een camper.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe camper is World Next Door campermakelaar graag uw professionele partner.
Wij hebben vele jaren ervaring met camper verkoopbemiddeling en hebben altijd mooie en goed onderhouden campers te koop staan.
Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele aankoopproces.

Als wij campers te koop hebben die aan uw wensen voldoen, laten we deze natuurlijk graag aan u zien. Alle informatie en foto's van de campers kunnen wij per e-mail aan u verzenden. Wij beschikken over fraaie kleurenfolders van de campers die te koop staan. Wilt u de camper liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom op ons verkoopterrein in Lelystad, wij zorgen voor de verse koffie, thee of iets anders.

Wat doen wij voor u.
Wij zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van de camper die u wilt kopen aan de hand van de ons bekende gegevens en de door verkoper verstrekte gegevens. Wij brengen tussen de koper en verkoper een prijsafspraak tot stand, onder voorbehoud van proefrit, technische aankoopkeuring, financiering, het keuren van het camper-gedeelte door koper en eventueel verder afgesproken ontbindende factoren. Samen met u gaan we een proefrit maken waarnaar u beslist met de aankoop verder te gaan. U bent natuurlijk geen kosten verschuldigd in geval u na de proefrit besluit de camper niet aan te kopen. Als u een camper bij ons aankoopt is de mogelijkheid aanwezig om uw huidige camper voor een goede prijs te verkopen. Wij regelen alles.

Ruime keus

Bij World Next Door begeleiden en adviseren we u in het hele aankoopproces. Van het aangeven van uw wensen tot het daadwerkelijk kopen van een camper. Wij beschikken over:

  • Een uitgebreid netwerk
  • Een breed aanbod
  • Veel kennis

Meer weten

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod, dan kunt u deze op uw gemak bekijken. Meer weten over een camper kopen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel naar 0320- 263644 of 06 – 534 45 705. U kunt ons natuurlijk ook mailen (info@worldnextdoor.nl) met al uw vragen wanneer u een camper wilt kopen.  

World Next Door - Virtuele tour
4/5

Goede service en keuze van campers. Vriendelijke mensen

4/5

Deskundig en bekwaam. Uitstekende service en begeleiding. Hier koopt u vertrouwd een camper!